Kosár

A kosár üres.

Kategóriák
favorite_border favorite

BrillBird

Next Level Builder gel 15ml - Baby Rose

5 450 Ft

Raktáron, szállítható

Ingyenes szállítás
15 000 Ft felett

HEMA FREE ÖNTERÜLŐ, RESZELÉSMENTES ÉPÍTŐZSELÉ

A következő szint az önterülő, reszelésmentes builder gel-ek világában!

A legújabb önterülő építőzselé termékcsaládunk lehetővé teszi a reszelésmentes technikával, könnyed mozdulatokkal történő építést és töltést. 

Lágyabb zselé, de az anyag szerkezeténél fogva a körömlemezen tartja magát mindaddig, amíg ecset segítségével szépen el nem kezded terelgetni és kialakítani a kívánt formát.

Nem folyik el, mégis szépen beterül. Szalonhosszúságú (S, M) körmökhöz kiváló választás.

 

Ez a rózsaszínesebb cover árnyalat tökéletes teli építésre, egy lépéses töltésre vagy akár  francia/ombre körmök alapjaként is alkalmas. A munka vele gyerekjáték lesz, nem csak állagának köszönhetően, hanem azért is, mert az anyag teljes magasságában is átköt!

 

Alapozó zselé, mint például a Hema Free Base Gel, vagy az új Hema Free Mani Gel Extra Clear használata szükséges a biztosabb tapadás érdekében!

 

Kötési idő:

UV lámpában 2-3 perc

LED lámpában 1-2 perc

Kombinált UV/LED lámpában 1 perc

 

Hajlítási idő:

alapréteg 20-30 mp után

borító réteg 40-50 mp után

 

Di-Hema, HEMA és TPO mentes a teljes Next Level építő zselé termékcsalád.

 

BB info: A clear mellett egy rózsaszínesebb cover árnyalat (Baby Rose), egy finomcsillámos latte pink (Shimmer Blush) és egy Unicorn flake-eket tartalmazó latte white (Unicorn Latte) is megjelenik a kollekció részeként.

A színes változatok is teljes magasságban átkötnek, így teli építésre, egy lépéses töltésre, francia körmök alapjaként is alkalmasak, a csillámos változatokkal pedig glitter ombre kreációkat is alkothatsz!

Hasonló termékek

Látogass el üzletünkbe!

Nyitvatartás
Útvonaltervezés